Egyéb kategória

Az ideális műfogsor

Milyen a jó műfogsor? Mi a megoldás a műfogsor okozta hányinger elkerülésére? Milyen egy igazán jó műfogsor?

MILYEN A JÓ MŰFOGSOR, LÉTEZIK -E ILYEN?

Igen, létezik olyan műfogsor, amit a páciens a magáénak érez! Nagyon fontos azonban, hogy hol és milyen eljárással készül, valamint, hogy mennyire körültekintően járnak el az elkészítésénél.

Sok ember hányingerről panaszkodik műfogsora viselése közben. Mi lehet a megoldás?

Erre a problémára a megoldás olyan műfogsor készítése, ami csak minimálisan érintkezik a szájpadlással, ezáltal a hányinger, a kellemetlen közérzet elmúlik és a páciens az ízeket is jobban érzi, életvitele a régi lesz.

LEHET VALAMILYEN ELJÁRÁSSAL STABILABBÁ TENNI A TELJES ALSÓ MŰFOGSORT?

A legjobb megoldás ebben az esetben implantátumok beültetése. Sok esetben viszont nem végezhető el különböző adottságok miatt a beültetés. Ilyen kizáró tényező lehet például a dohányzás, a lesorvadt íny (ebben az esetben nincs elég csontozat).

Kivehető alsó fogsornál a maximum amit nyújtani lehet a páciensnek egy különleges súlynöveléses technika, mellyel megnöveljük a fogsor súlyát és ezáltal pár hónapon belül a „helyére ül”. Már az első szájba helyezésnél is jócskán érezhető a különbség, sokkal stabilabb, mint a hagyományos eljárással készített műfogsor.

A tapasztalatok azt mutatják, akik eddig csak rögzítő krémmel tudták hordani, ennél a fajta megoldásnál teljesen elhagyják azt. A beszámolók pedig arról tanúskodnak, hogy az étel sem megy a fogsor alá.

ÖNNEK IS ÚJ MŰFOGSORRA VAN SZÜKSÉGE?

Napközben elérhet minket a +36 20 375 30 83-as telefonszámon, vagy bármikor használhatja a kapcsolati űrlapot ide kattintva.

Related Posts