Egyéb kategória

Jó fogtechnikus választás

Jó fogtechnikus Budapesten

Milyen a jó fogtechnikus? Kire bízzam műfogsorom elkészítését? Mit csinál egy fogtechnikus valójában és hogyan találhatom meg a legjobbat?

KI A JÓ FOGTECHNIKUS?

Az, aki teljes mértékben orvosával összehangoltan dolgozik. Emberközpontú és igyekszik az egyedi igényeket teljes mértékben kielégíteni.

HONNAN TUDOM KIT ÉRDEMES VÁLASZTANI?

Általában olyan technikust érdemes választani, akinek már láttuk munkáit. Ha műfogsort szeretnénk készíttetni érdemes olyan technikus felkeresni, aki csak erre szakosodott és olyan orvossal működik közre, aki megbízható, jól képzett. Érdemes előzetes konzultációt kérni, ahol széles körű felvilágosítást kapunk mindenről.

MI A FOGTECHNIKUS FELADATKÖRE?

A lenyomatok értékelése, fogszín választása, elképzelésünket neki mondhatjuk el, vihetünk neki például egy régi fényképet, ha épp olyan fogazatot szeretnénk, mint amilyenek az eredetiek voltak, de egy újságból kivágott képpel is megmutathatjuk vágyunkat, vagy éppen elmondjuk, körül írjuk neki mi is az elképzelésünk.

Akárcsak az ideális fogorvos kiválasztása, a megfelelő fogtechnikus megtalálása is nehéz feladat lehet. Munkáinkat bemutatva arra törekszünk, hogy megkönnyítsük a dolgát.

Amennyiben megtisztel minket bizalmával, bármikor kapcsolatba léphet velünk ide kattintva. Legyen újra szép mosolya, legyen tökéletes műfogsora!

Related Posts