Egyéb kategória

Miért jó a cirkon korona? – Fogorvosunk megmutatja

Cirkon korona – Fémmentes fogkorona győri fogászatunkban

 

Ha szeretne olyan fogorvost Győr környékén találni, aki széppé varázsolja a mosolyát, akkor ez a cikk Önnek szól. Fémallergiásoknak, illetve azok számára, akinek a beszéd, a megjelenés elsőrendűen fontos, a szájukat sokan látják, ha beszélnek, természetes hatású, kifogástalan mosolyt a fémmentes héj, vagy a cirkónium korona adhat. Ez nem csak az előadók, a sztárok előjoga, hiszen a mindennapi életben, a párkapcsolatban, vagy épp az üzleti világban is, a vonzó külső, az ép mosoly sokat számít.

Szabályos és természetes hatású fogakat varázsolunk Önnek is fémmentes cirkon héj, cirkónium fogpótlás, korona segítségével, de ha több fog pótlására kell gondolni, akkor olyan hidat is készíthetünk, ami nem allergén, de jól bírja a rágást, a terhelést.

 

Fémallergiások számára fogászat Győr és környékiek számára – szerintünk cikronnal lehet a legélethűbben utánozni a természetes fogat

 

A cirkon korona fényáteresztő képessége jószerivel megegyezik az eredeti fogéval. Mit jelent ez a gyakorlatban?  – Senki sem fogja azt mondani, hú, de jól “megcsináltatta a fogait”, hanem fel sem tűnik, hogy nem az eredetit látja.

Kiváló győri fogorvosaink  fogtechnikusaink a lenyomat alapján, illetve digitális eljárással tökéletesen pótolják azt, ami elveszett, vagy épp gyönyörűvé és egyenletessé teszik azt, amit a természettől nem úgy kaptunk.

 

Kiknek ajánljuk elsősorban a cirkon koronát?

  • fémallergiásoknak
  • természetesen esztétikus, minőségi fogra vágyóknak
  • könnyű, kényelmes megoldást keresőknek
  • akik maximálisan élethű koronát szeretnének

 

Győri fogászatunkon egyre gyakoribbak a fémallergiás páciensek számukra a cirkon korona nem luxus, mivel szinte semmi mást nem viselnek el a szájban

Fémmentes cirkon fogművekkel, kerámia fogpótlásokkal szinte minden elkészíthető, nem csak a koronák, hanem több fogat pótló hidak is, vagy implantátumok felépítményei is. A szervezetben lappangó gócokat, gyulladásokat sokszor okozhatják fémek. Ha bizonyítást nyer, hogy erről lehet szó, az összes koronát, hidat és töméseket is cserélni kell, de ezért már nem kell sokat utazni, van olyan fogászat Győr közelében, aki mindenzt tökéletesen és fájdalommentesen tudja nyújtani Önnek.

 

Cirkon korona

A természetes hatás és a természetes viselés a legfontosabb: a cirkónium koronákkal, héjakkal tökéletesen egyenletes és szabályos kinézetű lehet a fogsora mind alul, mind pedig felül.  Fogorvosunk a természetese pótlsokra, kiegészítésekre specializálódott

Cirkon héj

Esztétikai fogászatban használjuk. Nem kell lecsiszolni az egész fog felszínét, hiszen csak a frontfogakra elöl kerül felragasztásra a héj, így erős és tartós eljárást végzünk, fájdalommentesen és gyorsan. Ki lehet vele egyenesíteni a fogak élét, a kisebb különbségeket, csorbulásokat, elszíneződéseket.

Cirkon híd

A cirkon koronákból, fogakból álló híd az esztétikai fogorvoslás egyik legnagyobb vívmánya, győri fogászatunkban is sokan kérik. A cirkónium-oxid alapú fémmentes korona használata alapvető a természetes és könnyű, de kifogástalanul szép és tartós  megoldásokat keresők számára, akik allergiásak a fémekre.  Rendelőnk többféle fémmentes fogpótlást, hidakat készít.

Fogászat Győr:  a cirkon korona ára

A cirkon korona elsőre valamivel drágábbnak tűnik a fém+porcelén, vagy a fém+műanyag koronáknál, azonban a minőségbeli tudása csak viselés során lesz érezhető. Az lesz, mivel könnyebb és természetesebb a fémnél.

 

Mentadent Fogászat Győr – fogorvos és fogtechnika egyben

A magas szintű fogorvosi munka mellett saját fogtechnikai laborral, műhellyel rendelkezünk, így a fogműveket házon belül készítjük el, ami garancia a minőségre és a gyorsaságra.

 

Végül egy apróság: a hagyományos fémre égetett porcelán koronáknál egy fékony fém kerül az íny alá, ami az íny természetes sorvadása következtében előbb-utóbb kilátszik. A cirkonnál nem lesz ilyen. Sok éven át viselhető problémamentesen, nem irritálja az ínyt, így, ha a viselési idejét nézzük, behozza azt a többletet, amit a felrakásakor fizettünk. Kérdezze fogorvosunkat!

Related Posts