Műfogsor

Igyekszünk árainkat úgy alakítani, hogy mindenki számára elérhető legyen, gondolva itt a kisnyugdíjasokra is. Több fajta fogsorból lehet választani. Minden fogsornál a legjobb tudásunk szerint járunk el maximális odafigyeléssel és természetesen munkáinkra garanciát vállalunk. Lehetőség van nálunk olcsó műfogsor készítésesre!

Minden esetben az egyén igényeihez igazodunk. Van, aki természetes fogsort szeretne, van, aki szabályosat. Mindenre van lehetőség. Támpontot ad nekünk egy régi fénykép, egy újságból kivágott kép és az előzetes konzultáció, melynek során megtervezzük az elképzeléseket. Lehetőség van beesett ajkak korrekciójára, ezáltal a ráncok kisimulnak az ajkak körül és a száj íve visszanyeri természetes formáját.

Igen, a rugalmas fogsor. Hajszálvékony, hányingert nem okoz, thermoplasztikus tulajdonságának köszönhetően felveszi a szájpad formáját és szorosan odarögzül, emellett antiállérgén és törhetetlen!

Általános fogászati kérdések

Mindössze egy előzetes bejelentkezés szükséges a 06-20/375-30-83-as telefonszámon. Vagy kérj online időpontot és kollégánk keresni fog a szabad időpont átbeszélése és visszaigazolása érdekében.

Igen. Fogorvosi háttérrel rendelkező laborunkban mindenkit szeretettel várunk, akinek tanácsra van szüksége, aki új fogsort szeretne, vagy éppen bizonytalan a régit illetően. Hasznos ötletekkel várjuk a minket meglátogatókat.