Vélemények

Kálváriám 5 évvel ezelőtt kezdődött. Fogínysorvadás miatt az összes fogamat ki kellett húzni. Foghúzás után kis idővel elkészült a kivehető teljes alsó-felső fogsorom. Nem igazán tudtam megszokni. Iszonyatos hányingerrel küszködtem, a fogak rendellenesek voltak, mozgott az alsó, állandóan ragasztóznom kellett őket és a fejem is nagyon fájt. Pár évvel később csináltattam egy másik garnitúrát, hátha az jobb lesz, de sajnos nem így lett. Már emberek közé is alig mertem menni, mosolyogni pedig végképp nem. Aztán rátaláltam egy Győr melletti fogtechnikára, a Dental Technik-re, ahol az első alkalommal hosszasan elbeszélgettem velem és alaposan átbeszélgettük problémámat és a megoldást. Bevallom utólag, hogy kicsit féltem, mert mindenhol azt mondták, hogy meg kell szokni, nem a fogsorral van a baj. Féltem, mi van ha így kell leélnem az életem és ez a fogsor sem javít a helyzetemen. 3 hét múlva kész lett az új speciális fogsorom. Már a behelyezés pillanatában egy megkönnyebbülés volt. 1 hét után vissza kellett mennem egy korrekcióra. Egy kis feltörést okozott a fogsor, amit azonnal orvosoltak. Azóta teljesen megszűnt a hányingerem, a mosolyom a régi és merek is mosolyogni, az alsó stabilabb lett, ragasztót egyáltalán nem kell használni és a fejfájásom is elmúlt. Köszönetet szeretnék mondani Önöknek a remek munkáért, a kedvességért és azért, hogy teljessé tették az életem! Köszönöm!
G.Ibolya
Allergiával küzdöttem. Megállapították, hogy allergiás vagyok a fémre és a műfogsorom anyagára. Állandóan égett a szájpadlásom, szinte már elviselhetetlen volt. A Dental Technik fogtechnikát kerestem fel, ahol antiállérgén TCS fogsort ajánlottak. Allergiám azóta teljes mértékben megszűnt, a fogak is sokkal szebbek és az ára is kedvező volt! Köszönet érte!
H.Katalin
Rengeteget küszködtem a fogsor viseléssel, szinte már bele is nyugodtam a helyzetembe. 4 pár fogsort csináltattam, de sajnos egyiket sem éreztem a „sajátomnak”. Nagyon örülök, hogy rátaláltam a Dental Technik fogtechnikára és Görög Nita fogtechnikusra, akitől nagyon sok kedvességet, bíztatást és egy jó fogsort kaptam! Ami lehetetlennek tűnt és amiről már teljesen lemondtam itt megkaptam. Nagyon hálás vagyok és boldog! Mindenkinek csak ajánlani tudom.
Bácsai Eszter
Sajnos nehéz volt szembesülni azzal a helyzettel, amikor fogínysorvadás miatt nem volt más választás, mint a fogeltávolítás. Sok jót hallottam a Dental Technik fogtechnikáról, ezért nem is volt kérdés hol fog készülni az első kivehető fogpótlásom. A konzultáció során az összes félelmem elmúlt és izgatottan vártam a fogsorom. Sokat jelentett számomra, hogy lelkiekben is felkészítettek. A első pár nap furcsa volt, de kb. 2 hét alatt teljesen megszoktam a műfogsorom. Egyszer kellett korrekción részt vennem, azóta szinte olyan, mint a sajátom.
Dr. Várhelyi Mihály
Fogbeültetésre készültem, amikor egy kedves ismerősöm hívta fel a figyelmemet Görög Nita fogtechnikus által készített speciális fogsorra. Nagyon elszánt voltam az implantátumot illetően, mert azt gondoltam a legmegfelelőbb megoldásnak. Viszont úgy gondoltam egy próbát talán megér, sok veszíteni valóm nincs, mert az elkészített fogsorhoz is tudnak implantálni. Elmentem, elkészült, hordom és azóta is implantátumok nélkül!:-) Rengeteg fájdalmat, időt és pénzt spóroltak nekem, köszönöm szépen!
P.Marianna
Kedves Nita! Ezúton szeretném megköszöni a gyors és precíz munkát! Rendkívül jó a fogam, sehol nem tör és már több mint egy hét után kezdem megszokni és köszönet a cukorért, bevált! Köszönöm szépen még egyszer a „jó fogakat.”!
H.Kinga