Kerámia héj, Veneer

Kerámia héj készítés Budapest

Nem szeretne műtéti beavatkozást, viszont jól működő fogsort igen? Fél a beültetés kockázataitól? Nincs anyagi lehetősége rá?
Mielőtt a fogbeültetést választaná érdemes megpróbálni a MTS arcesztétikai műfogsort, amely az országban egyedül nálunk érhető el! Speciális műfogsorunk thermoplasztikus anyagból készül.

A veneer, hétköznapi nyelven kerámia héj azt a célt szolgálja, hogy segítségükkel mosolyunk tökéletessé tehető. A veneer egy olyan hajszálvékony kerámiából készült lapocska, mely a fogak külső felszínére helyezhető speciális ragasztási technikával. Kerámia héjat abban az esetben alkalmazunk, amikor a fog teljes csiszolása nem indokolt. Nagy sikerrel alkalmazható minimális differencia korrigálására a front fogak területén, valamint elszíneződéseket is eltűntethetünk vele. A kerámia héj nagy előkészítést nem igényel. A fogorvos átsimítja a fog külső felszínét, majd lenyomatot vesz. Ezután a fogtechnikai laboratóriumban elkészítik a gyönyörű héjakat, majd a beragasztás következik és élvezheti azonnal a gyönyörű, hibátlan mosoly előnyeit.