Fogorvos Győr - Fogak állapotellenőrzése

Fogak állapotfelmérése - Sürgősségi fogellátás

Nem szeretne műtéti beavatkozást, viszont jól működő fogsort igen? Fél a beültetés kockázataitól? Nincs anyagi lehetősége rá?
Mielőtt a fogbeültetést választaná érdemes megpróbálni a MTS arcesztétikai műfogsort, amely az országban egyedül nálunk érhető el! Speciális műfogsorunk thermoplasztikus anyagból készül.

Nagyon fontosnak tartjuk a rendszeres fogászati szűrővizsgálatot. Hiszünk a megelőzésben, a pácienseket is arra biztatjuk, hogy évente legalább egyszer keressenek fel bennünket egy szűrésre. A konzultáció során fogorvosunk megvizsgálja fogait, fogairól friss röntgent készít. Fogorvosunk a vizsgálat után megbeszéli Önnel a feltárt problémákat, meghallgatja kérdéseit és megválaszolja azokat. Szükség esetén egy kezelési tervet készít személyre szabottan egy tételes árajánlattal. Mindezt közösen átbeszélik, hogy ezután Ön a lehető legjobb döntést hozza.

Ha Ön rendszeresen felkeresi fogorvosát, legalább évente igénybe vesz egy szűrővizsgálatot, akkor a kezdődő problémák sokkal könnyebben orvosolhatóak és könnyebben in kezelhetőek!

Legyen ez egy barátság kezdete
Gondolt már arra, hogy a fogai igazi kincsek? Érzett már netán szomorúságot, mert nem tett meg mindent a fogaiért? Nem ment el időben fogászatra, elhanyagolta, figyelmen kívül hagyta, tologatta a problémát? Ezzel bizony Ön nincs egyedül! Sok páciens később mondja el, hogy szégyellte elhozni a rendelőbe az elhanyagolt mosolyát, mert félt attól, hogy a fogorvos mit fog szólni. Félt a kellemetlen érzéstől, tartott attól, hogy szóvá teszik. Az emberek többsége elmulasztja a szükséges fogászati ellenőrzéseket, és csak akkor keresi fel fogorvosát, ha már fájdalmai vannak, vagy nehézkessé válik a rágás, esetleg egyéb rejtélyes eredetű megbetegedések lépnek fel.

Az általános fogászati állapotfelmérés teljesen fájdalommentes, így a pácienseink félelmeiket nyugodtan félretehetik és kényelmesen hátradőlhetnek a fogorvosi székben, rábízva magukat orvosaink szakértelmére és tapasztalatára. A vizsgálaton sor kerül a szájnyálkahártya elváltozásainak felkutatására, valamint egy teljes körű fogászati és dentálhigiéniai tanácsadásra is, kiemelve azokat a fogápolási területeket, amelyeket a leginkább meg kell erősíteni, be kell gyakorolni. Nem csak egészségünket, de a korai felfedezéssel pénztárcánkat is megóvhatjuk a súlyosabb költségektől, fogorvosaink ugyanis a kezdeti problémákat megszüntetve megelőzik a komolyabb elváltozások, gyulladások kialakulását.

Vannak olyan eljárások, melyek nem csak prevencióként (megelőzésként) szolgálnak, hanem bizonyos fokig az elváltozás visszafordítható, ilyen a fogkőszedés, mely az ínygyulladást megszüntetheti. Ezt a kezelést érdemes kérni fogorvosunktól, dentálhigiénikustól a féléves fogászati kontroll alkalmával. Gyulladt fog számos más területen is okozhat problémát, nem is gondolnánk, de akár szívbetegség, tüdőgyulladás vagy akár reumás fájdalmak okozója is lehet, ezért sem érdemes elhanyagolni a kontrollokat.

A megfelelő szájhigiénia megakadályozza, vagy lassítja a kóros folyamatok kialakulását!
Kérje dentálhigiénikusunk segítségét a legjobb szájhigiénia kialakításához.

Menta Dent  fogászatok Budapesten és Győr (Écs 8Km)