Műfogsorkészítés Győrben

Nem szeretne műtéti beavatkozást, viszont jól működő fogsort igen? Fél a beültetés kockázataitól? Nincs anyagi lehetősége rá?
Mielőtt a fogbeültetést választaná érdemes megpróbálni a MTS arcesztétikai műfogsort, amely az országban egyedül nálunk érhető el! Speciális műfogsorunk thermoplasztikus anyagból készül.

Miért 4 az egyben?
Mert az MTS arcesztétikai műfogsorral több problémát orvosolunk egyszerre.

1. Egészség (megfelelő harapás regisztrációja)
2. Arcfiatalítás (lehetőség van arcának fiatalítására a Menta Thermo Sense fogsor segítéségével)
3. Kényelem (hajszálvékony alaplemez)
4. Mosolytervezés (a műfogsor elkészülte előtt Ön már a láthatja előtervezett mosolyát, amit tovább módosítani tudunk)
Menta Dent fogászat Győr részlet fizetési lehetőséggel

Mielőtt a kockázatos fogbeültetést választaná, próbálja ki a speciális fogsort!

 

  • Nem szeretne műtéti beavatkozást, viszont jól működő fogsort igen?
  • Fél a beültetés kockázataitól?
  • Nincs anyagi lehetősége rá?

Menta Thermo Sense arcesztétikai műfogsor, amely az országban egyedül nálunk érhető el! Szabadalmaztatott technológia.

A fogbeültetések gyakran szövődményekkel járhatnak és nem is minden páciensnél végezhető el. Több kutatás szerint az implantátumok körül csontvesztés alakul ki, ami a beültetett műgyökér kilazulását, majd eltávolítását eredményezi. A csontvesztés az implantátumok harmadánál alakul ki, amely nagyon nagy arány. Ilyen esetekben a ráfordított összeget is sajnos elveszti a páciens.

Válassza Ön is speciális rugalmas fogsort kockázat és fájdalom nélkül! Előnyei:

  • Nincs műtéti beavatkozás
  • Könnyen megszokható
  • Teljesen élethű
  • Stabilabb
  • Ára kedvező, bárki által megfizethető
  • Garanciális (így Önnek nincs kockázata)
  • Ha a későbbiekben mégis szeretne fogbeültetést, a meglévő MTS fogsort az implantátumokhoz igazítják

Előnyei a hagyományos műfogsorral szemben:

A fogakat aprólékosan, odafigyeléssel választják ki az Ön segítségével, az Ön igényeinek maximálisan megfelelve, hogy arckarakterével teljesen harmonizáló fogpótlást kapjon. A fogak készülhetnek kvarc kristály/kerámiából vagy 3 rétegű kemény műanyagból, amelyek teljesen olyanok, mint az eredeti fogak, abszolút nem lehet észrevenni a különbséget.

A fogsor alapja szinte törhetetlen, nagyon nagy erőhatásnak ekll érnie ahhoz, hogy megrepedjen, tehát ez szinte kizárva.

Stabilabb, mint a hagyományos fogsor. Különleges eljárásnak köszönhetően mind az alsó mind a felső fogsornál 50%-al nagyobb tapadást tudunk elérni.

Lehetőség van az ajkak korrekciójára, gondolunk itt beesett és eltorzult ajkakra, valamint a száj körüli ráncok is kisimulnak.

A legfontosabb a kiválóan meghatározott harapás. Ezzel a nagyon körültekintő és precíz eljárással pontosan az a harapás kerül beregisztrálásra, amely az állkapocs csontjait kíméli. Sok fogsornál a nem megfelelően meghatározott harapás a probléma, amely a későbbiekben a következő egészségügyi problémákat okozhatja: fejfájás, fülzúgás, gerincfájdalom, romló látás, homályos látás, szédülés. Az MTS arcesztétikai fogsorral ezek a komoly problémák nagyban javulnak vagy teljesen meg is szünnek attól függően mennyire előrehaladott a probléma.